God oplevelse ved levering af træpiller fra Roskilde Brændesalg

By:

Jeg har for nylig stået i den situation, at jeg skulle ud og købe et nyt læs træpiller hjem, således at vi kunne vedligeholde varmen i hjemmet efter dette års forholdsvis lange vinter. I den forbindelse fik jeg anbefalet firmaet Roskilde Brændesalg, som min en af mine kollegaer tidligere havde benyttet ved køb af brænde til deres brændeovn. Jeg besluttede mig derfor for at give det en chance, og besøgte derefter Roskilde Brændesalgs hjemmeside, med det formål at erhverve mig to paller træpiller. Hjemmesiden viste sig at være ganske overskuelig og nem at navigere, og valget faldt således hurtigt på to paller svenske Varga træpiller i 8 mm (da det er denne størrelse jeg har erfaring med at bruge, og har brugt hidtil). Deres priser var ligeledes ganske fornuftige og jeg kunne tilmed opnå mængderabat ved mit køb på blot to paller.

Selve bestillingen foregik også ganske smertefrit, og i løbet af små ti minutter havde jeg således bestilt mine træpiller, på samme vis som ved stort set alle andre køb på nettet. Jeg modtog herefter en bekræftelse på mit køb, og en uge efter kom der en vognmand og satte de to paller af i min garage. Leveringen skete nøjagtig som ønsket og chaufføren var yderst hjælpsom og service-minded.

Jeg har nu taget hul på den anden pose træpiller og kan konstatere at varen også lever op til mine forventninger, med meget lidt løst savsmuld i poserne og god brændværdi. Træpillerne virker desuden til at brænde meget rent, hvilket jeg er glad for, da det mindsker arbejdet i forbindelse med rengøring af fyret. Alt i alt har der altså ikke været en finger at sætte på Roskilde Brændesalg indsats i forhold til både service, levering og kvalitet. Det er som nævnt første gang jeg har handlet træpiller hos Roskilde Brændesalg, men det bliver bestemt ikke den sidste. Direkte link til deres webshop her: http://www.rbsalg.dk/shop/traepiller-21c1.html

Posted in: Træpiller